Advertisement

Κορακακη - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ - Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση.

Κορακακη - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ - Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση.. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου προκριματικού στο 25μ. Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου προκριματικού στο 25μ. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ.

Συγκλονίζει η Α. Κορακάκη: «Έσταζαν ταβάνια, έβγαιναν ...
Συγκλονίζει η Α. Κορακάκη: «Έσταζαν ταβάνια, έβγαιναν ... from sportin.gr
Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας.

Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου προκριματικού στο 25μ. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να.

Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη.

ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ...
ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ... from www.topontiki.gr
Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport.

Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. © bomnew © copyright by bomnew ☞ do not reup. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ: Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits:

Εκτός μεταλλίων έμεινε η δις ολυμπιονίκης άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ.

Πρώτη θέση και ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ για την Κορακάκη ...
Πρώτη θέση και ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ για την Κορακάκη ... from www.voria.gr
Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Η ύψιστη τιμή για κορακάκη & πετρούνια στην τελετή έναρξης! Αναλυτικά όσα δήλωσε η άννα κορακάκη στην κάμερα της ερτ: Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες.

Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και τόνισε πως στοχεύει σε μετάλλιο στην επόμενη διοργάνωση.

Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία.

Posting Komentar

0 Komentar